Dodaj opinię
Twój adres email nie zostanie opublikowany
Warsztat z miniaturowej wersji ciasta - cupcake. Czyli małe miękkie ciasteczka. Mogą być z nadzieniem albo bez, lecz obowiązkowo z rozetką bitej śmietany lub czekoladową masą lub samą czekoladą.
Po warsztacie każdy z uczestników otrzyma nie tylko przepis, ale też szczegółową instrukcję, jak krok po kroku zrobić cupcake w swoim domowym zaciszu.
Każdego ! Nawet dla tych co wcześniej nic nie piekli, ani nie gotowali. Niezależnie od Twojego poziomu, będziesz mógł zaskoczyć gości własnoręcznym deserem.
Umiejętność stworzenia własnych cupcakes, które bedą ozdobą każdego spotkania. Z reguły schodzą ze stołu jako pierwsze!
Podczas warsztatu pokażę Ci jak ja robię ten deser. Na początku przedstawię materiał teoretyczny, później przekażę wiedzę praktyczną i wspólnie zrobimy, ozdobimy i spróbujemy tego pysznego deseru.
Karty technologiczne, herbatę, kawę, rękawiczki jednorazowe, płyn do dezynfekcji, narzędzia oraz składniki.
Dobrego humoru :)
Studio kulinarne "Let's go cook": ul. Wirażowa 124, Warszawa
Nie przewidujemy zwrotów, jednak do 7 dni przed datą warsztatu, masz możliwość zmiany jego terminu, o ile są dostępne miejsca na inny termin tego warsztatu.
Jeśli nie uzbiera się minimalna ilość osób, na 7 dni przed terminem warsztatu, warsztat zostanie odwołany, a Feblik zwróci Ci pełną opłatę.
Masz dodatkowe pytania? Napisz do nas, zrobimy wszystko, żeby Ci pomóc.
Słodko i pachnąco – tak jest w Vera Apanovich Cake Art School. Miłośnicy łakoci i pasjonaci domowych wypieków wzbijają się tu na wyżyny cukierniczego mistrzostwa. Autorka projektu Vera Apanovich z mężem dzielą się swoją pasją i wiedzą. Powstają tu czekoladowe dekoracje, piętrowe torty, kolorowe makaroniki i… tradycyjny chleb. Taki jak trzeba – domowy i aromatyczny. Pod uważnym okiem prowadzących każdy jest w stanie wyczarować swoje własne niebiańskie słodkości.
Vera Apanovich ma 8 lat doświadczenia w cukiernictwie, choć z zawodu jest psychologiem. Takie wykształcenie przydaje się jej jednak bardzo, bo cukiernictwo to nie tylko mąka, jaja i cukier, ale także praca z ludźmi. A to dla Very taka sama pasja, jak pieczenie słodkości. Przygoda z cukiernictwem zaczęła się, gdy 10 lat temu Vera przeszła na urlop macierzyński. Możliwość tworzenia pięknych (i pysznych!) deserów zafascynowała przyszłą mamę. Przełomowym momentem było szkolenie z ciast musowych. Następnego dnia Vera dostała zamówień na 5 takich tortów i od tego czasu robienie słodkości stało się treścią jej życia.
Dziś razem z mężem zaprasza na warsztaty w Cake Art School. Chce razem z uczestnikami rozwijać umiejętności i szukać doskonałości. Chętnie dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem. Nie ustaje w poszukiwaniu nowych połączeń tekstur, smaków i aromatów. I do tej przygody zaprasza wszystkich chętnych – nie tylko łasuchów.
Twój adres email nie zostanie opublikowany